Zajedništvo, toplina i radost najbolji su opis mnogima najljepšeg doba godine – božićnih blagdana. Kako bi se jednako osjećali kod kuće, kao i na poslu, unesite blagdanski mir u svoj ured i podijelite ga sa svojim zaposlenicima i klijentima. Jedan od mnogih načina na koji to možete postići su vrećice s božićnim tiskom. U nastavku doznajte na koji način vrećice s božićnim motivima mogu probuditi blagdanski duh među vašim kolegama te što vam je sve potrebno pri dogovoru za tisak na vrećice.

Božićne vrećice su simbol blagdanskog duha

Ukrasi, lampice, motivi jaslica, djeda božićnjaka, ukrašenog bora…sve su to sitnice koje nas u blagdansko vrijeme posebno vesele i mame nam osmijeh na lice. U božićno vrijeme smišljamo načine na koje ćemo razveseliti naše najmilije pa s posebnom pažnjom osluškujemo njihove želje. Veći ili manji pokloni u vrijeme darivanja dotaknut će svako srce, a kako biste svojim poklonom ostavili još bolji dojam – potrudite se i oko ambalaže. Najjednostavniji način da to učinite su vrećice s personaliziranim tiskom.  Dizajni s tradicionalnim božićnim elementima poput jelki, zvijezda i darova stvaraju posebno ozračje, a ako im dodate logo svojeg poslovanja, na vrlo jednostavan način poželjet ćete svojim klijentima i zaposlenicima sretne i blagoslovljene blagdane.

Personaliziranim vrećicama pokažite da vam je stalo!

Jedan od načina da se vaši zaposlenici osjećaju posebno tijekom blagdana jesu božićni pokloni. Dobro razmislite o poklonu kojim ćete prenijeti blagdansku poruku i zapakirajte ga u vrećicu s božićnim tiskom. Osim klasičnih božićnih motiva, na vrećice možete otisnuti i posebne želje za vaše zaposlenike. Dodajte imena vaših zaposlenika na vrećice, a za klijente osmislite poruku koja će im ostati u sjećanju. Na taj način pokazat ćete da vam je stalo do vaših kolega i najbližih suradnika.

Vrećice možete zamijeniti i s kutijama

Vrećice s božićnim motivima možete zamijeniti i kutijama s tiskom. Ispunite ih ukrasnom slamicom i poklonima koji predstavljaju vrijednosti vaše tvrtke. Razmislite o klasičnim blagdanskim poslasticama poput čokolada, božićnih keksića, mirisnih svjeća ili personaliziranih darova i proizvoda s nazivom vašeg brenda koji će zaposlenike podsjećati na vašu tvrtku i zajedničke trenutke.

Pamučne vrećice s tiskom kao nagrada 

Zbog višekratnosti i vizualne privlačnosti, pamučne vrećice uvijek su dobar poklon, a dodatnu vrijednost dat će im personaliziran tisak. Osim što ih možete pokloniti svojim klijentima ili zaposlenicima, dodatno zajedništvo potaknut ćete team-buildingom ili nagradnom igrom u kojoj će poklon biti pamučna vrećica s tiskom. Dajte mašti na volju i vidjet ćete da je s idejama za blagdansko veselje samo nebo granica.

Društveno odgovorno darivanje

Osim što stvarate blagdanski ugođaj u uredu, razmislite i o društveno odgovornom aspektu darivanja. Ugodno s korisnim lako ćete spojiti na način da donirate određeni postotak od prodaje vrećica s božićnim motivima dobrotvornoj organizaciji ili pak organizirati humanitarne akcije u sklopu blagdanskog programa vašeg ureda. Budite kreativni i pronađite rješenje koje će odgovarati vašem kolektivu.

Vrećice s božićnim motivima nisu samo praktičan način pakiranja darova. One su alat za stvaranje nezaboravnog blagdanskog iskustva u uredu. Personalizirane vrećice, darovi i team-building aktivnosti pomoći će vam ojačati timski duh i podići raspoloženje među zaposlenicima. Uz vrećice s božićnim tiskom, blagdani će postati zaista nezaboravni. Sve što trebate je odabrati vrstu, veličinu i boju vrećice te imati okvirnu ideju oko tiska, a za sve ostalo pobrinut će se Kanpak ekipa uvijek spremna za pomoć – posebno kada su u pitanju božićni motivi!