Nakon sezone ljetnih odmora i povratka u stvarnost, vrijeme je za planiranje sezone božićnih blagdana koji mnogih tvrtkama predstavljaju najizazovnije razdoblje. Božićnice, darivanja, božićni eventi – sve su to već tradicionalni događaji u mnogim tvrtkama, a kako bi sve prošlo po planu, važno je organizirati se na vrijeme, odabrati poklone i krenuti u realizaciju. Kako u privatnom, tako i u poslovnom svijetu, poklon s kojim ne možete pogriješiti su butelje dobrih vina.

Kada darujete vino, pravi izbor ambalaže može napraviti razliku između običnog poklona i geste koja će se dugo pamtiti. Klasična butelja za vino ostaje nepogrešiv izbor, a dodatnu vrijednosrt. U ovom članku, istražit ćemo zašto je butelja vina savršen poklon i zašto ne možete pogriješiti s ovim izborom, posebice ako vino poklonite u personaliziranoj papirnatoj vrećici za butelju.

Papirnata vrećica za butelju pokazuje ekološku vrijednost poslovanja

Vrećica za butelju od ekološki prihvatljivog materijala Vašem poslovnom partneru odmah će pokazati Vašu brigu o okolišu te će istaknuti Vaše poslovne vrijednosti. Osim toga, zahvaljujući praktičnosti, papirnata vrećica za butelju može se višekratno korstiti. Dodatnu vrijednost i bolji dojam postići ćete tiskom na vrećice. Kanpak ekipa nudi više vrsta tiska na vrećice, ovisno o grafičkoj pripremi kojom želite ukrasiti vrećice. Bez obzira na to što jednostavnije varijante mogu biti gotove u roku od 24 sata, želite li izbjeći gužve zbog velike potražnje u predblagdansko vrijeme – vrećice s tiskom naručite još danas!

Praktičnost koja štedi vrijeme

Vrećice za butelje iz Kanpaka nude praktično i elegantno rješenje za darivanje vina. Bez obzira na to imate li OPG, vinariju ili jednostavno želite pokloniti omiljenu bocu vina, papirnate vrećice za vino idealan su izbor. One omogućuju jednostavan transport i prezentaciju vina, čuvajući njegovu kvalitetu. Zahvaljujući dizajnu koji savršeno odgovara veličini boce, Vaša butelja bit će sigurna od lomljenja. Prema tome, vrećice za butelje praktične su koliko su i vizualno privlačne.  

Elegancija u jednostavnosti vrećice za butelju

Iako su vrećice za butelju praktične, to ne znači da morate žrtvovati eleganciju. Kanpak nudi širok spektar vrećica za vino u različitim dizajnima, bojama i materijalima, što znači da možete odabrati onu koja najbolje odgovara vašem ukusu i prigodi. A kako je i ranije spomenuto, tisak će estetski dio vrećice podići na sasvim novu razinu. Osim estetskog dijela, tiskom možete postići personalizaciju koja poklonu daje posebnu vrijednosti. 

Kada je riječ o darivanju vina, vrećice za butelju iz Kanpaka su savršen izbor. Nude praktičnost, eleganciju, mogućnost personalizacije ističući pritom ekološku svijest i vrijednosti vašeg poslovanja. Stoga, razmislite o Kanpakovim vrećicama za vino kako biste svojim darovima dodali dodatnu vrijednost i eleganciju. Vaši pokloni dugo će se pamtiti, a vrećice će ostati opcija za daljnje korištenje. Za savjet pri odabiru vrećica koje će upotpuniti vaš poklon, javite se Kanpak ekipi uvijek spremnoj za dobar i kreativan savjet.