Na vrh
Na zalihi

Kraft posuda – POMFRIT

7,2500  bez PDV

Kraft kutija za pomfrit prikladna je za pakiranje raznih vrsta jela, iako se u…

Cjenik proizvoda

Šifra proizvodaDimenzije (mm)Osnovna cijena
JF41896x154x115mm, 100/17,25 €

Cijene su izražene bez PDV-a

Kraft kutija za pomfrit prikladna je za pakiranje raznih vrsta jela, iako se u njih najčešće pakira pomfrit – zasebno ili s dodacima poput pohane piletine. Naše kutije za pomfrit izrazito su čvrste te su sigurne za pakiranje hrane. Dodatan sloj spriječit će mogućnost izbijanja masnoće, dok stabilno dno omogućuje lakše spremanje ambalaže.

Kanpak kraft kutija za pomfrit izrađena je od najkvalitetnijeg kraft papira. Zahvaljujući višeslojnosti papira, vaše jel bit će sigurno od izbijanja masnoće. Nakon korištenja, kraft posuda za pomfrit može se reciklirati. Prirodna smeđa boja posudama daje dozu ekološke prihvatljivosti vašoj ambalaži te na taj način poboljšava prezentaciju hrane iz vaše ponude. U ponudi imamo cijelu liniju KRAFT TAKE AWAY ambalaže poput posudica za salatu, za umakza hamburger i mnoge druge.

Naša kolekcija posuda za pakiranje hrane donosi kombinaciju funkcionalnosti i estetike. Sadrže čvrstu konstrukciju koja osigurava sigurno transportiranje hrane bez curenja. Osim toga, njihov dizajn omogućuje praktično skladištenje u hladnjaku ili torbi za ručak, čineći ih idealnim izborom za aktivan i moderan stil života. Pružite svojim klijentima ili kupcima novu razinu praktičnosti i stiliziranosti.

Odaberite održivo i ekološki prihvatljivo rješenje za vaše potrebe posluživanja s našim kraft posudicama. Iskoristite njihovu jednostavnost i praktičnost kako biste unaprijedili svoje poslovanje, istovremeno ističući i potičući brigu o okolišu.

Specifikacija dostupnih proizvoda

Šifra proizvodaDimenzije (mm)MaterijalČvrstoća
JF41896x154x115mm, 100/1300 g.

Detaljna specifikacija

Prostor za tisak odabranog artikla
Nosivost odabranog artikla
Količina u paketu odabranog artikla
Čvrstoća materijala artikla
Karton količina
Dimenzije

96x154x115mm, 100/1

Boja

Smeđa

Usluga dostave - isproruka u roku 24 sata - Kraft posuda – POMFRIT

Masa paketaTrošak dostave
0 - 4,9 kg.5.40 €
5 - 9,9 kg.6.15 €
10 - 14,9 kg.6.75 €
15 - 19,9 kg.7.50 €
20 - 24,9 kg.8.30 €
25 - 29,9 kg.8.95 €
30 - 34,9 kg.10.50 €
35 - 39,9 kg.11.50 €

Cijene su izražene bez PDV-a.

Isporuka robe vrši se unutar 24 sata od narudžbe. Sve potvrđene narudžbe zaprimljene do 14.00 sati biti će obrađene i dostavljene prvi sljedeći radni dan na Vašu adresu. Dostavu vrši naš ugovoreni partner, kurirska služba, GLS d.o.o. Od dostavne službe GLS d.o.o. primit ćete obavijesti putem SMS poruke ili elektronske pošte o statusu paketa. Prva obavijest putem SMS poruke ili elektronske pošte vezana je za preuzimanja paketa, a druga SMS poruka ili elektronska pošta šalje se ujutro na dan dostave, s 3-satnim vremenskim intervalom za očekivano vrijeme dostave. Vrijeme dostave je radnim danom (od ponedjeljka do petka) od 8 - 17 h. U slučaju da želite promjeniti adresu dostave ili vrijeme dostave, to možete učinit putem poveznice (link), na web stranicu gls.hr, kojeg ste pirmili u SMS poruci ili putem elektronske pošte. *Za drugu zonu isporuke, manje otoke, GLS D.O.O. koristi usluge Hrvatske Pošte pri čemu je maksimalna težina paketa do 10 kg. Isporuka na otoke je prema rasporedu HP-a te može doći do promjene cijene usluge dostave.

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme, telefonski na +385(0)1 3453 399 ili putem maila na info@kanpak.hr.

Naručite svoj uzorak

  Naziv tvrtke*

  OIB tvrtke*

  Adresa tvrtke* (npr. Ilica 39, 10000 Zagreb, Hrvatska)

  Vaše ime*

  Vaš email*

  Uzorak* (molimo navesti šifru proizvoda)

  Opcije dostave*


  Iako su uzorci besplatni i možete ih osobno preuzeti na adresi Kovinska 4a, slanje naplaćujemo 2€ poštom ili 5,84€ za slanje GLS-om.

  Vaša poruka

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr. dostavnim službama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.