Na vrh

Česta pitanja

Moj račun i Kanpak

Kako naručiti proizvode?

Detaljni opis kako naručiti proizvode pogledajte na stranici Kako naručiti.

Kako doći do Kanpaka?

Naš ured, skladište i showroom nalaze se na adresi Kovinska ulica 4a u Zagrebu.

Mogu li kao fizička osoba kupovati na Kanpak shopu?

Kanpak d.o.o. kao veleprodaja ne može nuditi usluge i proizvode fizičkim osobama.

Kako mogu platiti svoju narudžbu?

Sva plaćanje, narudžba ili ponuda, vrše se putem transakcijskog računa (IBAN HR9524840081104621350 / RBA – Raiffeisenbank Hrvatska).

Imate li GDPR politiku?

Da, mi brinemo u vašoj privatnosti. Opširnije na poveznici Pravila privatnosti/.

Mogu li kao gost napraviti narudžbu?

Da, možete napraviti narudžbu kao gost, no pozivamo Vas da se registrirate i uživate u pogodnostima koje nudimo našim klijentima. Registrirajte se na ovoj poveznici.

Kako se prijaviti/odjaviti na newsletter?

Prijave i odjave na sljedećoj poveznici:

Kako se šalju naručeni proizvodi?

Naručenu robu šaljemo putem kurirske službe. Na Vaš zahtjev možemo pripremiti robu za preuzimanje sa strane Vašeg prijevoznika.

Mogu li proizvode osobno preuzeti?

Da, roba se može osobno preuzeti na našoj adresi Kovinska 4a.
Radno vrijeme skladišta ponedjeljak-petak od 8:30h do 15:00h.

O proizvodima

Mogu li uživo vidjeti vašu ambalažu?

Možete, naš showroom otvoren je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati. Slobodno ponesite i svoje proizvode kako biste pronašli idealno pakiranje.

Kako naručiti besplatni uzorak?

Detaljne upute kako naručiti svoj besplatni uzorak proizvoda, pročitajte na stranici “Kako naručiti besplatni uzorak?“.

Mogu li dobiti besplatan uzorak?

Kako biste našli najbolje pakiranje za svoj proizvod, slobodni ste tražiti besplatne uzorke koje možete naručiti na našem webshopu ili ih preuzeti uživo u našem showroomu na adresi Kovinska 4a, Zagreb.

Nudite li uslugu tiska?

Za naš asortiman na kojem je moguć otisak, nudimo uslugu tiska. Opširnije možete pročitati u odjeljku Usluga tiska na svakom proizvodu zasebno ili na stranici Usluga tiska.

Kolika je cijena vrećica s tiskom?

Cijena vrećica s tiskom ovisna je o broju boja grafike koju želite otisnuti, o količini vrećica te o načinu tiska (jednostrano ili obostrano). Sve cijene dotiska navedene su u cjeniku tiska.

Kako naručiti vrećice s tiskom?

Prilikom naručivanja, odnosno ispunjavanja vaših podataka za narudžbu, potrebno je učitati grafičku pripremu u vektorima (PDF ili AI format), nakon čega ćete primiti ponudu na e-mail.

Mogu li se variti vaše doypack i celofanske vrećice?

Da, sve naše doypack i celofanske vrećice mogu se dodatno variti, a za to Vam je dovoljna kuhinjska varilica.

Jesu li doypack vrećice pogodne za prehrambene proizvode?

Da, sve naše doypack vrećice pogodne su za prehrambene proizvode. Zahvaljujući visokoj kvaliteti materijala, vaš proizvod neće propustiti masnoću dok će mu vrećice sačuvati svježinu, miris i produljiti trajanje.

Može se u Vaše vrećice pakirate hrana?

U naše vrećice na kojima je naznačeno da su pogodne za pakiranje hrane možete pakirati prehrambene proizvode. Za svu takvu ambalažu izdajemo Izjavu o sukladnosti (DoC).

Kako mogu naručiti željeni proizvod?

Vrlo jednostavno, na glavnom/padajućem izborniku pronađete ambalažu koja vam je potrebna. Kada otvorite traženi proizvod, odaberite dimenzije proizvoda pa upišite željenu količinu. Kod svakog proizvoda navedena je minimalna količina za narudžbu.

Nakon toga kliknite „Dodaj u košaricu“. Želite li nastaviti kupovinu, ponovite postupak za svaki novi proizvod. Kada ste pronašli sve što vam je potrebno, kliknite na „Vidi košaricu“ ili na ikonu košarice u gornjem desnom kutu.

Za kraj kupovine kliknite na „Plaćanje“ gdje ćete navesti sve potrebne podatke za završetak narudžbe. Kada ispunite sve podatke i kliknete „Naručite“, na e-mail ćete primiti ponudu za plaćanje i potvrdu o narudžbi.

Kada mogu preuzeti naručene proizvode?

Naručene proizvode možete preuzeti nakon izvršene i vidljive uplate.

Kada mogu očekivati dostavu naručenih proizvoda?

Naručene proizvode šaljemo sljedeći radni dan od vidljive uplate. Svoj paket možete očekivati u roku od 24 sata nakon vidljive uplate. Ukoliko tražene proizvode nemamo na stanju, primit ćete obavijest na e-mail i očekivani rok isporuke.

Kako ukloniti proizvod iz košarice?

Sve što trebate je kliknuti na ikonu košarice gdje će vam se pokazati proizvodi koji se nalaze u košarici. Proizvod ćete ukloniti klikom na „X“ desno od proizvoda.

Naveo/la sam krivu adresu dostave. Kako mogu riješiti taj problem?

Ako ste naveli krivu adresu dostave, možete ju izmijeniti putem linka za izmjenu adrese dostave koju ćete primiti na mail od naše dostavne službe GLS.
Drugi način je da nam se javite na info@kanpak.hr s brojem ponude i nazivom pravnog subjekta preko kojeg ste izvršili narudžbu te navedite adresu na koju želite da šaljemo paket.

Naručio/la sam krive vrećice. Mogu li ih vratiti?

Možete u slučaju da nije istekao rok za reklamaciju koji je 14 dana od datuma isporuke robe. Želite li izvršiti povrat robe, javite se na e-mail adresu: info@kanpak.hr.

Kako mogu naručiti uzorak proizvoda?

Na padajućem izborniku pronađete ambalažu koja vam je potrebna. Kada otvorite traženi proizvod, odaberite dimenzije proizvoda kako bi vam se pokazala šifra proizvoda. Nakon toga kliknite na „Besplatni uzorak“ gdje ćete navesti sve potrebne podatke za slanje te šifre traženih uzoraka. Maksimalan broj uzoraka za naručiti je šest komada.

Nakon što pošaljete upit za uzorkom, na e-mail ćete primiti potvrdu o narudžbi te ponudu za plaćanje dostave, ukoliko uzorak ne dolazite preuzeti sami. Iako su uzorci u potpunosti besplatni, dostavu naplaćujemo ovisno o izabranom načinu dostave (GLS ili Hrvatska Pošta). Osobno preuzimanje je besplatno.

Kada mogu očekivati naručene uzorke proizvoda?

Vrijeme dostave ovisi o izabranom načinu dostave. Ako ste izabrali opciju dostave GLS-om, uzorke možete očekivati unutar 24 sata od zaprimljene uplate. Ako ste zatražili dostavu Hrvatskom poštom, uzorke možete očekivati u razdoblju od 3 do 10 dana od uplate. Uzorke možete preuzeti osobno svakim radnim danom (od ponedjeljka do petka) od 8 do 16 sati.

Kako da procijenim količinu proizvoda koja stane u vrećicu?

Ispod fotografije svakog Kanpak proizvoda navedene su preporučene količine proizvoda za pakiranje. Unatoč tome, količina proizvoda ovisi o njegovoj vrsti (nije isto pakirati lješnjak i brašno). Najbolju procjenu možete napraviti isprobavanjem besplatnog uzorka.

ikona_kontakt_kanpak_inovativna_pakiranja_papirnate_vrecice

Niste pronašli odgovore na Vaša pitanja?

+38591 29 99 211 - (ponedjeljak - petak) 08:00 do 16:00h