Na vrh

Kreativne kutije za poklone na eventima: Dodajte poseban dodir vašem sljedećem događaju!

Tajana Pavlović 3. srpnja 2023.

Iako je atmosfera na poslovnim eventima uvijek opuštena, takvi događaji su izrazito bitni za organizatore. Kako u vidu umrežavanja, tako i u vidu brand awarenessa i mnogih drugih marketinških i PR značajki. To je idealna prilika da vlasnici brenda impresioniraju javnost i s njom podijele neke svoje ideje i uspjehe, a za širenje svijesti o brendu, i neke promotivne materijale. S obzirom na to da je svaki detalj bitan, važno je i samo pakiranje promotivnih materijala za goste događaja. Želite li se izdvojiti i oduševiti goste svojim promo paketima, odaberite kutije s prozorom za poklone.

Izbor prave kutije za poklone

Ovisno o vizualnom identitetu vašeg brenda i o temi samog događaja, izaberite vrstu kutija koje će se uklopiti. Bilo da su to kartonske kutije u bijeloj ili smeđoj boji ukrašene tiskom, ili kutije s prozorom u koje ćete izložiti proizvode, vodite brigu o tome da su izabrane kutije praktične, ali i vizualno privlačne. Ako je riječ o eventu koji odiše luksuzom, izaberite jednostavne bijele ili crne kutije i urkasite ih minimalističkim detaljima. Organizirate li pak dječji rođendan, šarene i zabavne kutije s veselim detaljima bit će pravi izbor za vas.

Personalizacija kutija za poklone

Upravo će tisak dati dodatnu vrijednost vašim kutijama za poklone. Dodavanje logotipa, citata ili naziva događaja na kutiju pomoći će vam u stvaranju prepoznatljivog brenda. Razmislite i o personaliziranim porukama ili pak tekstu zahvale za prisustvovanje na događaju. Personalizirane kutije za poklone posebno će dojmiti vaše goste i pomoći u jačanju veza s vašim brendom te stvaranjem pozitivnog mišljenja.

Natron kutija

Kreativnost u dizajnu

Pri odabiru kutije za poklone dajte si oduška u kreativnosti i razmislite o nekonvencionalnim dizajnerskim rješenjima. Možete dodati ukrase, trake, mašnice ili vatu i druge materijale u unutrašnjost za još bolje vizualno rješenje. Unikatni dizajn kutija za poklone privući će pažnju vaših gostiju i poboljšati njihovo iskustvo na samom događaju o kojem će se pričati.

Promocija na društvenim mrežama

Kutije za poklone na eventima mogu biti izvrstan marketinški alat. Iskoristite moć društvenih mreža kako biste promovirali svoje kutije za poklone. Objavite slike ili videozapise vaših kutija na platformama poput Instagrama, Facebooka i Twittera. Potaknite goste da dijele svoje dojmove i fotografije kutija s hashtagom vašeg događaja.

 

Kutije za poklone na eventima mogu biti izvrsna prilika da dodate poseban dodir i stvorite nezaboravno iskustvo za svoje goste. Odabirom prave kutije, personalizacijom, kreativnim dizajnom, dodatnim sadržajem i promocijom na društvenim mrežama, možete poboljšati svijesnost o vašem brendu, angažman gostiju i stvoriti dugotrajne uspomene. Uz kreativnost i pažljivo planiranje, kutije za poklone mogu biti vaša tajna formula za uspjeh na eventima.