Na vrh

Tri vrste tiska na vrećice – neograničene mogućnosti u jednom danu

Tajana Pavlović 17. srpnja 2023.

U svijetu u kojem je vizualna prezentacija ključna za uspjeh, tisak na vrećice postao je popularan marketinški alat za mnoge tvrtke. Vrećice s tiskom omogućuju poduzećima da promoviraju svoj brend, istaknu se u moru konkurencije i pruže svojim kupcima dodatnu vrijednost. Zahvaljujući razvoju tehnologije, danas postoji više vrsta tiska na vrećice od kojih svaka ima svoje prednosti. U ovom blogu istražit ćemo tri vrste tiska – sitotisak, tisak na pamučne vrećice te digitalni tisak.

Stroj za tisak na vrećice

Digitalni tisak na vrećice

Digitalni tisak pojavio se kao svojevrsna revolucija u industriji tiska. Prije svega zbog mogućnosti brze personalizacije ambalaže koja se tiska te visoke fleksibilnosti kod odabira grafike. Ova tehnika omogućuje tiskanje vrećica visoke kvalitete u malim i srednjim tiražima, s izrazito brzim vremenom izrade i manjim troškovima postavljanja. Osim toga, u odnosu na tradicionalne metode, digitalni tisak omogućuje tiskanje većeg broja boja. Digitalni tisak pruža žive boje, glatke prijelaze i visoku rezoluciju otiska. Kanpak koristi najmoderniju digitalnu tiskarsku tehnologiju kako bi klijentima omogućio vrećice koje zadovoljavaju specifične potrebe i zahtjeve – od personaliziranih poruka do kompleksnog dizajna.

Tisak na pamučne vrećice

Iako su pamučne vrećice same po sebi vizualno privlačne, kako biste ih personalizirali i istaknuli se u masi, i njih možete otisnuti. Tehnika tiskanja na pamučnim vrećicama uključuje aplikaciju boje pomoću posebnih tiskarskih boja i tehnika koja osiguravaju visoku kvalitetu trajnog otiska. Kanpak nudi veliki izbor pamučnih vrećica u raznim bojama koje se mogu personalizirati, pružajući vam mogućnost brendiranja na u potpunosti ekološki prihvatljiv način.

Stroj za sitotisak

Sitotisak na vrećice

Klasična tehnika tiska koju Kanpak koristi dugi niz godina, sitotisak, i dalje se koristi. Posebno kod tiskanja specifičnih boja poput zlatne i bijele na crnoj ambalaži. Ova metoda koristi matrični sustav otvora i mreže kako bi boja bila ravnomjerno raspoređena na površini vrećice. Takva vrsta tiska pruža visoku kvalitetu otiska, postojanost boje i izdržljivost. Iz tog razloga ova je tehnika idealna za tiskanje logotipa i dizajna s oštrim rubovima i jasnim detaljima. 

Kanpak, mala firma s velikom misijom nudi tisak na vrećice svih navedenih vrsta. A osim vrhunske tehnologije i iskusnog tima, ističe se i naš pristup koji je oduvijek bio usmjeren zadovoljstvu klijenta, pružajući pritom visoku kvalitetu otiska, brze rokove isporuke i konkurentne cijene. Koristeći ekološki prihvatljive boje i materijale, pružamo vam mogućnost da istaknete ekološku osviještenost i vrijednosti vašeg poduzeća.

Zatrebate li pomoć po pitanju tiska na vrećice, obratite se našem timu stručnjaka uvijek spremnom pomoći.