Na vrh

Vrećica za vino kao savršen način za praktično i elegantno pakiranje

Tajana Pavlović 31. kolovoza 2023.

Kada bismo morali odabrati jedno piće koje je savršeno za svečane prigode, za poklon, ali i za opuštanje kod kuće, to bi svakako bilo vino. Popularnost tog pića s razlogom ne jenjava još od razdoblja kada nisu postojali zapisi, a ono što vječito oduševljava je činjenica da vinu s vremenom stajanja samo raste kvaliteta. Nije ni čudno što na tržištu postoji more proizvođača među kojima se nekolicina izdvaja. Kako bi se vinarija istaknula u moru konkurencije, od velike pomoći je pakiranje samog vina. Jedno od najčešćih i najboljih rješenja jest vrećica za vino čije ćemo prednosti korištenja navesti u nastavku ovog bloga.

Prednosti korištenja vrećica za vino

U odnosu na tradicionalne načine pakiranja, vrećica za vino pruža prednosti na nekoliko razina. Dvoumite li se još uvijek oko toga koju ambalažu odabrati za pakiranje butelja i boca, evo što biste trebali uzeti u obzir:

Vrećica za vino

Praktičnost

Tanji i transparentniji materijali olakšavaju transport boca i butelja. Takvom opisu odgovaraju upravo papirnate vrećice za vino koje omogućuju vrlo jednostavno pakiranje i nošenje boca, olakšavajući pritom dostavu do krajnjeg korisnika i smanjujući mogućnost oštećenja. A kada je praktičnost vizualno privlačna, to je poput dvostrukog dobitka!

Zaštita od svjetlosti i topline

Iako sa starenjem vino dobiva na kvaliteti, pritom je jednako važan i način skladištenja. Kako bi se očuvao okus i kvaliteta pića, važno je boce zaštititi od sunčeve svjetlosti i topline. I tu do izražaja dolaze vrećice koje preuzimaju ulogu zaštite od uvjeta koji bi mogli narušiti kvalitetu vina. U papirnatim vrećicama, vino će u potpunosti biti zaštićeno od svjetlosti.

Estetika

Unatoč tome što naljepnice koje se nalaze na bocama najviše utječu na percepciju o estetici vina kao pića i brenda proizvođača, slična je uloga i pakiranja. Danas su na tržištu dostupne vrećice za vino u različitim bojama, uzorcima i dizajnima, koje će dodati na vrijednosti vašeg brenda. Možda najbolji način za isticanje jest usluga tiska kojom vrećice možete u potpunosti personalizirati i prilagoditi ih svojem imenu.

Ekološka prihvatljivost

S obzirom na to da je sam papir ekološki prihvatljiv materijal, želite li pridonijeti očuvanju okoliša, papirnate vrećice za vino pravi su izbor za vas. Takva vrsta vrećica za vino može se reciklirati nakon upotrebe te su zbog toga održiv izbor za pakiranje vina.

Za koje prigode je vrećica za vino pravi izbor

Jedan od poklona za razne prigode i događaje s kojim ne možete pogriješiti je vino. Radi praktičnosti, ali i boljeg vizualnog doživljaja, butelja se najčešće pakira u vrećicu prilagođenu dimenzijama. Organizirate li degustacije vina ili druge događaje, vrećice za vino mogu biti sjajan način za promoviranje vašeg brenda. Odaberite vrećicu u boji koja najviše odgovara vizualnom identitetu vašeg brenda i ukrasite ga logotipom te dodajte pokoju informaciju o vašim vinima. Na taj način postići ćete profesionalniji dojam te olakšati sudionicima da ponesu butelje svojih omiljenih vina kući.

U Kanpak ponudi pronaći ćete razne vrste pakiranja za vino koje će zadovoljiti različite potrebe i preferencije. Evo nekoliko popularnih opcija koje možete pronaći na našem web shopu:

Papirnate vrećice za vino u raznim bojama 

Kanpak vrećice za boce i butelje izrađene su od čvrstog i otpornog kraft papira s ugrađenim držačem za bocu, što olakšava nošenje i čuvanje vina. Dolaze u raznim bojama pa će se prilagoditi svakom brendu, a dodatno ih možete personalizirati i uslugom tiska. 

Kutije za boce i butelje

Kutije za boce iz Kanpak asortimana savršen su izbor za sve koji svoje butelje žele obogatiti ekološki osviještenim, modernim i praktičnim pakiranjem.

Vrećica za butelje

U ponudi su kutije za boce u dimenzijama za jednu ili dvije boce kako bi svaki kupac našao onu najbolju za sebe i svoje potrebe. Kutije su biorazgradive, kompostabilne i 100% ekološki prihvatljive te dolaze u dvije boje – smeđoj i bijeloj.

Vrećice za vino osim što su praktične, pružaju zaštitu i poboljšavaju estetski dojam prilikom pakiranja i transporta vina. Bilo da želite pokloniti boce vina, organizirati događaj ili samo vodite svoju vinariju, vrećice za vino sjajan su dodatak koji će poboljšati korisničko iskustvo i promovirati vašu marku vina. Odlučite li uvesti vrećice za vino u vaše poslovanje, istražite Kanpak ponudu te odaberite one koje odgovaraju vašim potrebama. Imate li bilo kakva pitanja ili nedoumice, javite se našem timu za korisničku podršku uvijek spremnom pomoći pri odabiru.