Na vrh

Zašto su papirnate vrećice s ručkom stvorene za vaš posao?

Tajana Pavlović 22. svibnja 2023.

Papirnate vrećice s ručkom odličan su izbor za trgovine, tvrtke koje se bave cateringom, prodajom na sajmovima, dostavom hrane i mnoga druga poslovanja. Osim što su ekološki prihvatljive, ove vrećice su vrlo čvrste i mogu izdržati veliku težinu i pritisak. To i još mnogo drugih prednosti čini ih savršenim izborom za pakiranje različitih proizvoda. Kanpak nudi veliki izbor papirnatih vrećica s ravnom i pletenom ručkom koje se ističu sljedećim kvalitetama:

Korištenjem papirnatih vrećica s ručkom pozitivno utječete na planet

U Kanpak-u smo oduvijek bili uključeni u brigu o zaštiti okoliša, a papirnate vrećice s ručkom nisu iznimka. Prije svega, naše vrećice izrađene su od kvalitetnih i ekološki prihvatljivih materijala. To ih čini idealnim izborom za sve one koji žele brinuti o okolišu i istovremeno pružiti vrhunsku uslugu svojim klijentima. Uvjereni smo da će odluka o svakom ekološki prihvatljivom proizvodu iz našeg asortimana pozitivno utjecati na naš planet.

Papirnate vrećice s ručkom u potpunosti su ekološki prihvatljive.
Papirnate vrećice s ručkom u potpunosti su ekološki prihvatljive.

Papirnate vrećice s ručkom kao idealno pakiranje za razne vrste poslovanja

Kanpak papirnate vrećice mogu se koristiti na različite načine te su idealno pakiranje za razne vrste poslovanja – od trgovina i kafića do butika i velikih tvornica.

Bilo da je riječ o organiziranju evenata prilikom kojih će se dijeliti promotivni materijali ili o butiku koji treba pakiranje za odjeću koju prodaje, svako poslovanje u jednom trenutku treba vrećice. Izbor je velik, no u posljednje vrijeme sve su popularnija ekološki prihvatljiva rješenja pomoću kojih, između ostalog, tvrtke ističu svoje vrijednosti. Papirnate vrećice s ručkom stoga su sve češći izbor.  

Papirnate vrećice s ručkom TAKE AWAY pogodne su za razne vrste poslovanja.
Papirnate vrećice pogodne su za razne vrste poslovanja.

Višekratne, a povoljne!

U usporedbi s drugim vrstama pakiranja i ambalaže, papirnate vrećice s ručkom osim što su visokokvalitetne, vrlo su povoljne. Zahvaljujući čvrstom kraft papiru od kojeg su izrađene, dugotrajne su i mogu se koristiti više puta, što dovodi do dodatne uštede novca. 

Visoka nosivost kao veća sigurnost!

Kanpak vrećice s ručkom od kraft papira čvrste su i mogu izdržati veliku težinu i pritisak, što ih čini pouzdanima kod dostave krajnjem korisniku. Naše vrećice najvećih dimenzija (450x170x480) mogu izdržati proizvode težine do čak 10 kilograma tako da ih možete koristiti bez straha od pucanja pod većim opterećenjem.  

Dimenzije su prilagođene vašim potrebama

Pored izdržljivosti, ove vrećice su i vrlo prilagodljive. U Kanpak-u nudimo različite dimenzije svih vrećica, pakiranja i ambalaže kako bismo odgovorili na potrebe različitih tvrtki i djelatnosti. Osim toga, za sve Kanpak papirnate vrećice nudimo uslugu tiska i dotiska čime pakiranja možete u potpunosti prilagoditi Vašem brendu i dodatno ga istaknuti. 

Kanpak vrećice s ručkom mogu izdržati proizvode do 10 kilograma težine!

Tražite li ekološki prihvatljivo, a kvalitetno rješenje za pakiranje Vaših proizvoda – papirnate vrećice s ručkom su ono što trebate. U Kanpak ponudi pronaći ćete kvalitetne, a povoljne vrećice s ravnom i pletenom ručkom u raznim bojama i dimenzijama. Na vama je samo da odaberete idealnu za svoj brend. Nađete li se u nedoumici, za pomoć i savjetovanje upit pošaljite ovdje.

Kanpak papirnate vrećice s ručkom.
Kanpak papirnate vrećice s ručkom mogu izdržati proizvode do 10 kilograma težine!