Na vrh
Eko proizvodKompostabilnoNa zalihi

Pamučne vrećice s dugom ručkom QUEEN

1,2900  bez PDV

 • Dimenzija vrećice: 370×410 mm (ŠxV)
 • Vrećice su čvrste i pouzdane
 • 100% pamuk
 • Duga ručka  (75. cm) omogućuje ugodno nošenje
 • Boje: crna, plava, crvena, bijela ili zelena
 • Biorazgradive i 100% ekološke
 • Usluga tiska već od 10 kom.

Tablica dostupnih proizvoda

Kataloški/šifra proizvoda Dimenzije (mm) Osnovna cijena Materijal Čvrstoća
OQC Organski pamuk / žutica
OQR Organski pamuk / žutica
OQB Organski pamuk / žutica
OQZ Organski pamuk / žutica
OQP Organski pamuk / žutica
Kanpak kompostabilni proizvod
Kanpak ekološki eko proizvod

100% pamuk, višekratna periva EKO vrećica jedan je od najpouzdanijih i ekološki najopravdanijih poteza koje možete napraviti. Izrađene od 100% posto pamuka u bilo kojoj od svojih izvedenica pruža iskustvo nošenja koje Vas ne može ostaviti ravnodušnim. Zašto pamučne vrećice? Jer Vam je stalo. One su kvalitetne, čvrste i izdržljive, a ukoliko se zamažu tokom nošenja, jednostavno ih stavite u perilicu i ponovno su spremne. Jedina stvar koja bi ih mogla učiniti još boljima je tisak sukladno Vašim željama. U našoj ponudi nudimo široki asortiman pamučne ambalaže. Dostupne u više boja i izvedenica, raznih čvrstoća sa dugom ili kratkom ručkom. Pamučne vrećice EKO sa dugom ručkom su idealne za sve potrebe. Jednostavne, originalne i praktične izvrsno su rješenje za Vas. Dozvolite da Vas osvoji ovaj predvodnik BIOPACK ambalaže. Zajedničkim koracima za zeleniju budućnost!Misli zeleno, održiva ambalaža, 100% ekološko biopack!

Težina odabranog artikla 0,065 kg
Prostor za tisak odabranog artikla
Materijal odabranog artikla Organski pamuk / žutica
Nosivost odabranog artikla
Količina u paketu odabranog artikla
Čvrstoća materijala artikla
Boja

Bijela, Crna, Crvena, Plava, Zelena

Dimenzije (mm)

370×410

Opcije tiska

Nudimo uslugu tiska: dotisak na papirnate vrećice moguće već od 100 komada u tehnici sitotiska ili DTF. Na veće količine nudimo strojnu izradu, fleksotisak, full color na cijelu površinu vrećice.
Vrste tiska: Sitotisak, fleksotisak, DTF

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme, telefonski na +385(0)1 3453 399 ili putem maila na info@kanpak.hr.

Naručite svoj uzorak

  Naziv tvrtke*

  Adresa tvrtke* (npr. Ilica 39, 10000 Zagreb, Hrvatska)

  Vaše ime*

  Vaš email*

  Uzorak* (molimo navesti šifru proizvoda)

  Opcije dostave*


  Iako su uzorci besplatni i možete ih osobno preuzeti na adresi Kovinska 4a, slanje naplaćujemo 2€ poštom ili 5,84€ za slanje GLS-om.

  Vaša poruka

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr. dostavnim službama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.